Barnängen Stockholm: the best skincare products ever!

Niets leuker dan thuiskomen na een lange dag en een heerlijke douche of warm bad nemen. The cherry on top? Zalige producten in je badkamer die dit ritueel nog leuker maken. Meet the best skincare products ever: Barnängen. Curious?

Heb je bij het lezen van de naam van dit merk zo iets van ‘nog nooit van gehoord?’. Join the club, want ook ik kende het merk nog niet, maar wàt een eerste indruk! De verpakking is allereerst al helemaal mijn ding, minimalistisch en rustgevend. Ze staan zo mooi in de badkamer! Typisch de Zweedse interieur stijl, want de roots van Barnängen liggen dan ook in Stockholm. Ze gebruiken lokale en natuurlijke ingrediënten,  zoals havermoutmelk en vlierbloesem, om hun producten vorm te geven.

Ze hebben twee lijnen, de Nordic Care lijn & de Nordic Rituals. Het Nordic Care gamma heeft een lijn voor elk huidtype. Nutritive, Caring & Sensitive. Deze bevatten elks een bodylotion & shower cream om je volledig onder te dompelen in de heerlijke geuren van de lijnen (want écht, deze geuren zijn héérlijk).

Het Nordic Rituals gamma is mijn favoriet, en bestaat uit drie geuren: Midsommer, Glacier breeze & Sauna Relax. De Sauna Relax is pure verwennerij in je bad, dankzij de berkengeur ben je meteen ontspannen en vloeit alle stress & vermoeidheid in één keer weg. En het ruikt naar kerst, wat nog zaliger is! De Glacier gel vind ik dan weer heerlijk voor onder de douche ‘s morgens om helemaal wakker te worden.

Soms zijn er van die merken die me omver blazen en echt op mijn favorietenlijstje komen en Barnängen is één van mijn favoriete ontdekkingen van 2017. Wil jij het merk zelf eens ervaren? Je kan de producten vinden bij Di en Delhaize voor érg schappelijke prijzen. Je betaalt tussen €5,99 en €9,99. Perfect Christmas present, no?

Love,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *