Gigi Hadid x Maybelline

Als ik één girlcrush mag kiezen is dat bij mij echt wel Gigi Hadid. First of all vind ik haar naam zalig. Daarnaast is ze ook gewoon zo gorgeous! Nu heeft ze een capsulecollectie uitgebracht samen met Maybelline en ik ben zo excited over deze collab! Wil jij er ook meer over weten?

Gigi Hadid knows all about make-up, ze zit dan ook dagelijks in de maquillage stoel. Zij weet als geen ander hoe handig het is om een aantal essentials te hebben die je er elke dag stralend doen uitzien. Dus besloot ze twee collecties te maken, een East Coast en West Coast look. De East Coast collectie wordt gekenmerkt door zachte bruine kleuren en veel highlighter. De strobing liquid en fiber mascara zijn mijn absolute favorieten van deze lijn.

De West Coast collectie is warmer, met goudtinten en rode lippenstift. Deze look vind ik heerlijk voor met de feestdagen. Het oogschaduwpalette en de rode lippenstift zijn mijn absolute musthaves van deze lijn. Ik zal er never zo knap uitzien als la Gigi maar hey, one step closer is ook al goed!

Wil jij er even stralend uitzien als Gigi? Alle producten kosten tussen €8,49 en €19,99 en kan je vinden bij Di en Kruidvat.

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *