Christmas presents: tips on planning & saving money

Ik ben al volop kerstcadeaus aan het zoeken, want that time of the year is echt al dichterbij dan je denkt. Ik heb dit jaar weer zeven kerstfeestjes en dat durft al eens duur uitdraaien met al die cadeautjes die je moet kopen… Daarom zorg ik er voor dat ik al de nodige kortingen die er zijn ook zeker gebruik. Wil jij ook wat centjes uitsparen om jezelf nog een kerstcadeautje te kunnen geven? Lees dan even mee!

Elk jaar vragen wij om een verlanglijstje te maken, dit helpt toch al een beetje bij de zoektocht naar al die pakjes. Want met alle cadeautjes die we moeten kopen is planning écht key. Daarom maak ik altijd een lijstje van welk budget ik voorzie per persoon en wat ik denk te kopen. Wanneer er verschillende zaken op iemand zijn lijstje staan ga ik eerst eens kijken of er online nog aanbiedingen zijn zodat ik niet de drukte in moet.

Zo koop ik voor mijn papa graag iets van sportkleding. Hier zoek ik meestal online naar, zo moet ik niet op een zaterdag in december naar het stad, want dan word ik gek. Dus bestel ik veel cadeaus via internet. Daar kan je rustig kiezen en vind je vaak leuke aanbiedingen. Ik ontdekte bijvoorbeeld via deze site dat Nike momenteel tot wel 45% korting geeft op heel wat artikelen, aangezien mijn papa geen ‘al te moeilijke mens’ is weet ik zeker dat ik hier een perfect cadeau zal vinden mét grote korting, zo kan ik papa misschien zelfs twéé dingen cadeau geven voor dezelfde prijs!

Mijn vriend en ik zoeken volop naar interieur cadeaus voor elkaar aangezien we ons droomhuisje nog altijd aan het inrichten zijn. Online kan je vaak heel wat kortingen vinden voor Leen Bakker en Blokker en regelmatig kun je ook wel gebruik maken van gratis verzending van je bestelling. Ook zie je online het hele assortiment in een handomdraai. Perfect for an interior lover like me!

Tenslotte is het ook gewoon handig wanneer je al iets gaat kopen en aan de ‘virtuele’ kassa nog even wil checken of er geen korting of actie is voor de website. Ik zoek hier regelmatig op en vind vaak €5 korting via de nieuwsbrief of een gratis verzending code – als je op al je aankopen €5 kan besparen telt het al snel op, right? En dan kan je voor jezelf dat ene perfecte cadeautje nog kopen!

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *