OOTD: All the stars

Kerst komt nu écht wel dichterbij. Wat betekent dat we ons al wat feestelijker mogen kleden, right? Deze blouse met sterrenprint is dan ook perfect to get all excited for the holidays. En dan hebben we het nog niet over die roze lammy coat gehad…

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de laatste maanden regelmatig te vinden op de 3Suisses webshop. Ik vind er altijd de leukste outfits en deze outfit moet zéker niet onderdoen. Een beetje sterren, een beetje lammy coat en wat roze. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Ik vind de lammy coat trend zo een fijne trend, wie wil er nu geen zachte en warme jas dezer dagen? Op de website van 3Suisses hadden ze er verschillende staan, but this little pink baby stole my heart. Ik bleek niet de enige te zijn want de jas was al meteen zo goed als uitverkocht. Ik besloot dus maar een maat 36 te nemen in de ‘grote maten’ – meaning mensen groter dan 1.68m, which I am definitely not. Gelukkig past de jas wel goed (enkel de mouwen zijn wat te lang maar hey, met mijn lengte is dat niet verbazingwekkend).

De blouse is ook another one of my favorites. De komende weken kijk ik er naar uit om hem te dragen boven een glitterrokje om echt helemaal in de holiday spirit te komen. De klokmouwtjes geven de outfit ook die leuke extra touch.

Jas – 3Suisses

Blouse – 3Suisses

Jeans – 3Suisses

Booties – 3Suisses

Handtas – Princely London

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *