Low budget Christmas gifts inspiration

Ok guys, ik ga eerlijk zijn. Ik ben al in full-on stress modus voor de kerstdagen. Al die kerstfeesten zijn niet alleen slecht voor mijn lijn (dear god) maar ook voor mijn planning én portemonnee. Vandaag stel ik voor, een oplossing voor al je problemen (buiten dat te veel eten dan, je moet gewoon van de kerstkoekjes blijven): kerstcadeaus die superleuk zijn én niet veel kosten!

First up is de Dove Nourising secrets lijn, gebaseerd op dé beautygeheimen van vrouwen all around the world. De Glowing Ritual lijn haalt zijn inspiratie uit Japan met de lotusbloem als vaste waarde. De body lotion is heerlijk voedend en ruikt naar de lente (mogen we al aftellen?). Uit India komt de Restoring Ritual lijn met amandelolie in de hoofdrol. Bij de haarproducten zit dan ook nog eens kokosolie en dan ben ik helemààl verkocht. Uit Centraal Amerika tenslotte komen ze met het Invigorating Ritual, met advocado (mmm). De body wash ruikt té lekker en is mijn absolute favoriet. Ik hoor jullie al denken, quanta costa? €4! Perfect cadeautje dus voor dat kerstspelletje bij de vriendinnen.

Tweede cadeau ideetje dat ik jullie wil voorstellen is de té fijne nieuwe verpakking van onze all time favorite lippenbalsem: Labello. In de winter zijn we echt onafscheidelijk en nu deze vriendjes er ook nog eens extra feestelijk uitzien ben ik helemaal verkocht! Ik was lichtjes teleurgesteld toen bleek dat de lippenbalsem niet ook glittertjes had maar  de mensen op het werk zouden mij toch erg raar aankijken, niet? Het absolute succesrecept blijft dus gewoon behouden! Leuke hebbedingetje, right? En met een kost van €3,59 perfect voor onder de kerstboom.

Last but not least is de detox collectie van Nivea. Nivea is sowieso mijn kinderliefde als het aankomt op verzorging. Die geuren brengen met helemaal terug naar de tijd waarin ik volledig onbezorgd was! Maar tijden veranderen, en die tijden brengen de laatste jaren ook veel vervuiling met zich mee. De Nivea Essentials Urban Skin lijn is er voor de jonge, actieve vrouw die ook die jeugdige uitstraling op haar gezicht wil. De drie super hydraterende producten beschermen en ontgiften de huid in no time. De dag- en nachtcrème zijn heerlijk verfrissend maar het is vooral het masker dat ik helemaal top vind. Eén minuutje opdoen voor je naar een feestje moet of ‘s morgens na een korte nacht en you’re all ready to shine! Slechts €7 per product, dat is €20 voor een setje – was dat niet net het budget dat je voor je mama in gedachten had?

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *