OOTD: Checkered coating

Winter heeft toch ook altijd iets gezellig, zo kan je de warmste en mooiste jassen kopen om fashionble door deze koude dagen te geraken. Deze geruite lange jas van 3Suisses is mijn nieuwe beste vriend. Ben jij ook zo een fan?

In de zomer koop ik bikini’s, in de winter koop ik winterjassen. Ik heb er wel 15 denk ik, van biker jasjes tot teddy coats en lange jassen. Deze nieuwe draag ik de laatste tijd erg veel, hij is warm, flatterend én niet duur (slechts €73).

Onder de jas heb ik mijn zwarte coltrui aan (deze had ik ook al in het beige en when I love something, I want it twice!) en mijn nieuwe leren rokje van bij H&M. Hoe leuk zijn de geborduurde bloemen erop? Ik ben er in elk geval helemaal weg van. Ten slotte heb ik mijn nieuwe tas van Princely London mee, zoals jullie misschien al weten vind ik deze tassen zo handig voor mee te nemen naar het werk! Of tijdens een dagje shoppen zodat je er al je spullen in kan steken.

Jas – 3Suisses

Coltrui – 3Suisses

Rokje – H&M

Handtas – Princely London

Booties – Avril Gau (Monar)

Big kiss,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *