Counting down to Christmas pt.7: L’Oréal Stempod holiday edition

December staat gelijk aan stress om kerstcadeaus. Ik vind het altijd zo moeilijk om het perfecte cadeau te vinden voor iemand omdat ik ook wil dat ze er écht blij om zijn. Twee jaar geleden kreeg ik van mijn vriend het àllerbeste cadeau, een Steampod. Als jij je haar vaak stijlt of iemand weet die dit regelmatig doet, dit is hét cadeau dat je moet geven. Waarom? Dat leg ik je graag uit!

Ik stijl mijn haar al van toen ik 14 jaar oud was. Ik heb dus al heel wat stijltangen vastgehad en getest. Toen ik 20 was besloot ik om te investeren in de beste stijltang die er op dat moment volgens velen was, een Chi stijltang. Duur, maar het wel waard volgen veel kappers. Mijn haar zag er goed uit maar ging wel nog altijd stilletjes aan kapot.

Tot ik steeds meer hoorde over de Steampod, iedereen was er razend enthousiast over. Maar een stijltang van €250 was wel érg duur en ik had nog niet zo lang geleden geïnvesteerd in mijn Chi stijltang. Als verrassing kocht mijn vriend voor mijn kerst toch een Steampod. Eerst was het even wennen voor mijn haar, maar na twee weken was ik volledig verkocht! Dit was by far de beste stijltang ooit.

Mijn haar is tegenwoordig zo gezond! Als ik geen stijltang zou gebruiken zou mijn haar natuurlijk sterker zijn, maar het blijft er super uitzien en ook mijn kapper geeft aan dat mijn haar gezonder en sterker dan ooit is. Dit komt doordat een Steampod met stoom werkt, waardoor je haar veel minder beschadigd geraakt. In het reservoir doe je gedestilleerd (!) water en you are ready to go.

In het begin voelt de Steampod wat onhandig omdat er een reservoir aan vasthangt, maar eenmaal je het gewoon bent is het erg handig, want dankzij de grotere platen duurt het stijlen ook minder lang. Om je haar extra te beschermen gebruik je best ook de Steampod producten, de crème beschermt je haar tegen de hitte – het serum zorgt dat je puntjes wat verzorgd zijn na het stijlen.

Deze Midnight in Paris limited edition vind ik echt enorm mooi, zwart met goud is altijd een winning team, en deze is in mijn ogen prachtig om cadeau te geven voor de feestdagen (ik zou er in elk geval enorm blij mee zijn!).

Wil jij een Steampod cadeau geven deze kerst? Online vind je heel wat websites die hem aanbieden met korting, op de website van L’Oréal kan je alle informatie er over nog eens lezen.

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *