OOTD: Hello December

Het is vandaag 1 december. What does time fly by! Bijna weer een jaar voorbij. Een jaar waarin ik een nieuwe job begon, waarin ik met de liefde van mijn leven een huis kocht en waarin ik afscheid moest nemen van ons liefste hondje maar we een schattige puppy in de plaats kregen. In deze blogpost blik ik graag terug op de afgelopen maanden én stel ik jullie natuurlijk mijn outfit voor.

Wat is 2017 snel gegaan! Na een zwaar 2016 te hebben hoopte ik echt dat 2017 mij heel wat beters zou brengen. In 2016 verloor ik twee grootouders op twee maanden tijd en was ik té gefocust op mijn blog waardoor ik de belangrijke zaken rond mij wat vergat. Daar bovenop was ik ook niet meer gelukkig op mijn job maar wou ik natuurlijk niet de eerste de beste nieuwe functie nemen.

En nu zit 2017 er bijna op, en kan ik zeggen dat 2017 wél een fijn jaar is geworden. In februari begon ik te werken op mijn nieuwe job, communicatie coordinator bij Telenet, één van de grootste bedrijven van België. Wat een verandering! Van 25 collega’s naar meer dan 3000. De aanpassing was soms wat moeilijk (ik had dan ook echt fantastische collega’s op mijn vorige werk!) maar na 10 maanden ben ik zo gelukkig op mijn nieuwe job! Ik heb echt gevonden wat ik graag doe en de dagen vliegen voorbij.

In diezelfde maand februari vond ik samen met le boyfriend ons absolute droomhuis. Eind mei werd het echt ons stekje en nu wonen we al zes maanden in zo een ‘echt volwassen’ huis. We couldn’t be happier, dit huis is onze dream come true!

Naast die twee enorme ups, was er ook een down. Ons liefste hondje Gompie overleed onverwacht deze zomer en het verdriet was toch groot (en is het nog steeds wat). Hij was slechts 7 en is plots overleden… Nu hebben mijn ouders wel een kleine lieve (veel te veel bijtende) puppy, Bilbo, die onze harten terug vult!

Ook met de blog heb ik dit jaar weer fantastische avonturen en samenwerkingen gehad. Dit blijft ook nog altijd een echte droom waar ik intens van geniet en dankbaar voor ben.

Now onto the outfit, ik draag deze coole fishnet thighs (wel wat te koud momenteel ;)) gecombineerd met mijn nieuw ruffle topje van 3Suisses en mijn zwart leren vestje. Hoe cool zijn de tekeningen on the back? Ten slotte heb ik ook nog de leukste zwart-wit sjaal aan om me nog wat warm te houden!

Tenslotte ben ik ook nog altijd een gigantische fan van mijn biker booties en fluffy handtasje, voor mij echt twee super accessoires die ik deze winter nog heel wat dagen ga dragen!

Sjaal – 3Suisses

Jacket – Lesara

Top – 3Suisses

Rokje – Zara

Fishnet thighs – Veritas

Booties – Lily shop

Handtas – Bulaggi

With love,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *