The magic of Christmas at Disneyland Paris

Disneyland Paris, het meest magische land in the whole wide world. Vorig weekend ging ik samen met le boyfriend voor twee dagen naar Parijs om er de absolute magie van kerst al mee te maken, want nergens is aftellen naar kerst leuker dan in Disneyland Paris. Benieuwd naar onze leukste foto’s?

Tot mijn 20ste was ik nog nooit in Disneyland Parisgeweest – een echt gat in mijn cultuur if you ask me. Maar toen ik 20 werd (op de 20ste verjaardag van Disneyland Paris – ha!) kreeg ik twee daagjes cadeau van Glenn. Wat een zalig weekend! Nu 5 jaar later gingen we nog eens terug, en dat tijdens de leukste tijd van het jaar – als Disneyland Paris helemaal in kerstsfeer is ingericht. Ben je er nog nooit geweest tijdens deze periode? Dan weet je echt niet wat je mist, alles is prachtig versierd, de kerststoet is zooo leuk en er hangt zo een gezellige koude in de lucht die je écht doet uitkijken naar kerst.

Op zondag was het echt druk, maar gelukkig hadden we fast passes zodat we toch nooit te lang moesten aanschuiven, neem dit zeker als je in het weekend gaat, anders ga je echt niet veel attracties kunen doen! Mijn absolute favoriete attractie is de Tower of Terror, in het Walt Disney Studios park, dus die deden we als eerste. Als je bang bent van hoogtes en vrije vallen is deze attractie niets voor jou! 😉 We testen ook de nieuwe Ratatouille attractie uit, een 3D-avontuur waarin je je zelf een muis waant, héél knap gedaan.

Tegen de avond gingen we naar het Disneyland Paris park zelf, waar The magic of Christmas écht aanwezig was. De nieuwe lichtshow ‘s avonds was echt fantastisch, zeker bij het deel rond The Lion King kreeg ik echt kippenvel. Ja, het is koud en donker maar dit makes it all worth while. Nog een tip, voor overnachtingen is het b&b hotel super, €35 pp inclusief ontbijt én een shuttlebusje elk kwartier dat je naar je hotel brengt.

Ben je bovendien op zoek naar ergens lekker en betaalbaar om te eten (want to be honest, het eten in de parken is écht niet zo lekker), ga dan naar de Vapiano net buiten het park, heerlijke verse pasta’s en pizza’s die voor je neus klaargemaakt worden én betaalbaar zijn.

Op maandag regende het een beetje en was het een pak kouder. We deden nog wat van onze favoriete attracties (Space Mountain, Buzz Lightyear, The temple of Peril, Big Thunder Mountain) en gingen dan kijken naar de kerststoet. Heerlijke muziek en al je favoriete Disney figuren in kerstoutfit, what does a girl want more? Zelfs de popjes in ‘It’s a small world waren in kerst thema! We zijn ook gaan kijken naar Mickey’s big band Christmas show en die was ook de max, ja, zelfs voor volwassenen. Als afsluiter kochten we nog de schattigste Stitch tas voor thuis en moe maar voldaan keerden we huiswaarts. Tot over 5 jaar Disneyland Paris, je was weer fantastisch!

Wil je zelf ook (nog) eens naar Disneyland Paris gaan? Je kan tickets online bestellen samen mét je overnachting, hoe handig is dat?

Dikke kus,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *