Counting down to Christmas pt.6: Clinique advent calendar

De laatste beauty adventskalender die ik jullie voorstel in deze counting down to Christmas is ook eentje waar ik echt benieuwd naar ben: die van Clinique. In deze kalender zitten al hun bestselling products in mini formaat, zowel voor skin als make up. Love it!

In mei ga ik samen met Glenn 3,5 week rondreizen in Amerika. En dan zijn producten in reisformaat altijd enorm handig om mee te nemen. Daarom ben ik ook zo enthousiast over deze kalender, want hierin vind je alles wat je nodig hebt om je huid er flawless te laten uitzien, perfect for a roadtrip! 

Van hun Moisture Surge overnight mask (perfect na een drukke werkweek) tot de Pep-start moisturizer naar een reinigingszeep voor je gezicht tot een scrub voor je huid. Er zitten ook enkele make-up producten in zoals de Pop lippenstift en primer, een chubby stick en een mini-mascara. En dan hebben we het nog niet over het serum, de make up remover en de oogcrème gehad! In short, deze kalender bevat 24 producten die je the perfect beauty routine bezorgen.
De adentskalender is exclusief te koop bij Ici Paris XL voor de prijs van €65,50 – echt een goede prijs voor zo veel topproductjes if you ask me!

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *