Kérastase Fusio-dose homelab: perfect hair just the way you like it!

Onlangs kreeg ik van Kérastase de Fusio-dose homelab thuis gestuurd, een thuisbehandeling specifiek afgesteld op wat jouw haar nodig heeft. En ik ga eerlijk zijn, nog nooit ben ik zo tevreden geweest over een product!

Zoals jullie wel weten krijg ik regelmatig haarproducten om uit te testen. Soms vind ik producten goed, soms vind ik ze minder en soms vind ik ze top. Maar deze nieuwe gepersonaliseerde thuisbehandeling van Kérastase vind ik superfantastichmegaformidabel. Why? How does it work? Ik vertel je er alles over!

Je kon de Fusio-Dose behandeling al een tijdje bij de Kérastase kapper in je buurt laten doen, maar nu kan je ook thuis dat gevoel evenaren omdat vrouwen het niet meer konden missen na het één keer in het kapsalon geprobeerd te hebben (totally feel these women). Eerst maak je een uitgebreide analyse van je haar en wat je haar zou ontbreken (volume, vocht, sterkte, …). Op basis daarvan zal één van de vier concentraten voorgesteld worden en één van de vijf boosters. De concentraten werken gericht op de voornaamste behoeftes van alle vrouwen: glans, voeding, sterkte en textuur. De boosters geven je wat je extra wil: glans, dikte, voeding, herstelling of discipline. Op basis van je analyse en wensen krijg je één van de mogelijke twintig combinaties aangeraden.

Zelf heb ik als concentraat het vita-ciment gekregen voor een diepgaand herstel (krullen en stijltang, you know…) en als booster de densité voor dikker haar. Je mengt de twee thuis, spuit ze op je haren en spoelen maar! Zelf hou ik het product echter graag tijdens mijn bad op (een halfuurtje ongeveer) zodat ik zeker ben dat het zijn volledige effect heeft ;-). En of het werkt! Ik heb het nu twee keer geprobeerd en mijn haar is echt getrasformeerd, het heeft écht meer dikte en voelt zacht en sterk aan. Ik vind het zo moeilijk om een week te wachten voor ik het opniew mag aanbrengen, want het ruikt ook nog eens heerlijk!

Wil je het zelf ook eens proberen? Een behandeling bij de kapper kost €20, een doosje met vier behandelingen voor bij je thuis kost €50 (I know, niet goedkoop maar als je dit twee keer per jaar cadeau doet aan je haar is het de investering écht waard!)

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *