Origins Ginzing collection

Een verzorgingslijn die je huid energie én een gezonde gloed geeft, don’t we want it all? De Ginzing collectie van Origins heeft àlles wat je nodig hebt voor die extra boost in je leven.

What gets you up in the morning? Bij heel wat mensen is het antwoord: koffie (bij mij is het antwoord: pannekoeken). En laat dat ook net hét ster ingrediënt zijn van de Ginzing collectie van Origins. Koffie staat bekend om zijn verkwikkende eigenschappen en de bonen hebben ook exact hetzelfde effect op je huid. Heb jij dus last van een vale teint ‘s morgens, dan is deze lijn echt iets voor jou!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel last heb van een uitgeputte of doffe huid. De effecten van lijnen als deze zijn bij mij dus meestal iets minder opvallend, maar ik merk wel dat ze een verschil maken op mijn huid. De lijn bestaat uit zes producten voor de huid: een masker, een oogcrème, een spray lotion, een getinte en neutrale moisturizer en een scrub. Als je deze lijn hebt ben je fully set voor je skincare routine. Mijn favorieten? Het masker (Origins heeft de beste maskers!) en de getinte moisturizer. Ik ben een echte masker addict en dit peel-off masker ziet er niet alleen leuk uit maar geeft mijn huid ook een echte hydratatieboost. De getinte moisturizer is een bb-crème maar dan met extra voeding, ik doe hem nu dagelijks op en ben er helemaal weg van. De oogcrème is ook super, ik heb niet vaak last van wallen maar this baby works his magic in case of a crisis!

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *