Counting down to Christmas pt.5: Sleek advent calendar

Hoewel ik momenteel al volop de kerstsfeer aan het opsnuiven ben in hét meest magische land (Disneylaaand) kan ik natuurlijk niet anders dan die kerstvreugde ook weer met jullie delen deze maandag. In the spotlight vandaag: de Sleek adventskalender voor échte make-up fans.

Niets beter dan een adventskalender vol met make-up! In deze adventskalender zitten maar liefst 25 (!) make up masthaves. De verpakking van de kalender is al volledig mijn ding – goud, zwart en roze is voor mij altijd een perfecte combinatie. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk, what’s inside?

First of all, er zitten vier Matte Me lip creams in, één van hun meest populaire producten ever! Daarnaast kan je er ook nog drie oogpotloden, drie lippotloden, twee eyeliners, een mascara (!), een blush, een lipstick, twee brushes en vier nagellakjes in ontdekken. Maar het allerleukste zijn de drie oogschaduwpaletten die er in zitten waar ik echt super benieuwd naar ben. De namen? ‘A new day’, ‘Storm’, en ‘All night long’. Die laatste lijkt me volledig mijn ding (ook al ben ik tegenwoordig meer de All night long sleeping kinda girl ;-)).

De adventskalender kost €79,95 en je kan er op kerstavond een hele look mee maken, hoe leuk is dat?

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *