Say goodbye to stress with Darphin

Darphin brengt twee nieuwe producten op de markt die een ontgiftende en relaxerende impact hebben op onze huid. De anti-stress detox collectie bestaat uit een essentiële olie en een anti-stress detox oliemasker. Het doel? De gevolgen van your busy life verminderen én je helemaal ontspannen dankzij de aromatische geuren – I’m a fan!

Darphin vroeg me om de collectie te ontdekken, en ik was meteen enthousiast. Iedereen kent wel de effecten van onze gehaaste maatschappij en ik word er ook niet meteen jonger op. 😉 Little did I know dat ze mij meteen ook een heel ontbijt gingen aanbieden. Nu begrijp ik waarom ze dit meegeven, het ontbijt is een maaltijd die we vaak gehaast overslaan, terwijl dit ons net helemaal tot rust brengt. Het was zalig om eens rustig te ontbijten en te genieten van de start van de dag.

Naast een heerlijk ontbijt werden mij natuurlijk ook de producten niet onthouden. De aromatische verzorging is volledig gericht op detox en anti-stress. Ik heb van Darphin al de olie voor een vette huid en ik vind deze super! Deze mix van essentiële oliën, met rustgevende bloemextracten, kalmeert onmiddelijk en beschermt de huid ook meteen. Als je de geur inademt heeft het ook een ontspannend effect op je lichaam, ik breng het elke avond aan en voel de spanning zo afnemen.

Het anti-stress oliemasker is mijn favoriet masker om op te doen wanneer ik een bad neem en dus echt wat me-time heb. In het masker zitten goudgele bloemblaadjes, wat het wel echt uniek maakt. Alle ingrediënten zijn gekozen omdat ze de huid én je lichaam kalmeren, om je stress volledig te verlichten. Je kan het masker aanbrengen op je gezicht maar ook op je handen bijvoorbeeld. Het effect is heerlijk verfrissend en ik voel me er instant relaxed door.

Big kiss,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *