OOTD: OTK bootie love

De over the knee trend is still going strong. Vorig jaar was deze trend helemaal hip & happening en ook dit jaar zie je menig fashionista ermee rondlopen op straat. Zelf ben ik ook een superfan, ook al duurde het even voor ik the perfect pair vond met zulke korte beentjes.

Heb jij al een paar otk boots? Nee? Dan moet je het écht eens proberen. Ik stond er zelf ook wat wantrouwig tegenover, lees ‘zoiets ziet er toch nooit uit bij een mini mens zoals ikzelf’. Maar ik vond de trend zo mooi dat ik de speld in een hooiberg zoektocht begon. Samen met mijn vriend, want ik kreeg er voor ons 8 jaar samen. My o my, heeft ‘ie zich dat beklaagd, ik denk dat we 10 winkels binnen zijn gegaan voor er ook maar ééntje een beetje m’n ding was. Maar at last had ik mijn droompaar gevonden en ik ben er nog altijd superblij mee.

Deze look vind ik super voor een relaxt dagje met de boyfriend. Hoewel niet ideaal voor op de fiets past deze outfit wél perfect voor een casual namiddagje shoppen. Ik heb de boots gecombineerd met mijn jeansrokje (they match like Bonnie & Clyde) en mijn Topwijf tshirt, heerlijk ook om te dragen op het werk, leuke reacties verzekerd! Krijg je van die collega’s die voorbij lopen die roepen ‘dat ben je zeker’ of ‘zo een tshirt wil ik ook!’. Ik vind de zelfspot van deze collectie écht zo fijn! En als je zelf ook zo een toptshirt wilt, met de code ‘topwijfcocktailsandheels10′ krijg je nog eens 10% extra korting. Dat is maar €29 voor een tshirt! Ook superfijn om cadeau te doen trouwens én je hebt er ook met topvent en topwijfje/topventje voor kindjes.

Hoe enthousiast zijn jullie trouwens al voor kerst? Mijn handen kriebelen echt al om de kerstboom op te zetten en ik kan niet wachten om de eerste cadeautjes te beginnen inpakken. De gezelligheid rond de feestdagen maakt me altijd zo gelukkig, heerlijk!

Vestje – Zara

Tshirt – Topwijf

Handtasje – Even&Odd

Rokje – Pull&Bear

Booties – Paris Londres

With love,

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *