Counting down to Christmas pt. 4: The Body Shop advent calendar and holiday collection

Een nieuwe maandag, een nieuwe counting down to Christmas. Nog maar 6 weken en het is zover, ik kan al niet meer wachten! In deze blogpost stel ik jullie The Body Shop kerstcollectie voor, deze is dit jaar super uitgebreid én je steunt er het goede doel mee. Ik ben er zeker van dat je bij hen dus hét perfecte cadeautje vindt dit jaar!

The Body Shop maakt elk jaar een leuke holiday collection, maar dit jaar zijn ze echt all the way gegaan. Hun campagne noemt ‘Play for peace’, en daarmee willen ze de wereld een betere plek maken. Dit doen ze op twee manieren, de eerste is door van elke verpakking ook een spel te maken, je kan er een raadsel of quiz in vinden die je dan samen met je loved ones kan oplossen tijdens de feesten. Maar het wordt nog beter! Bij elk cadeauset dat je van The Body Shop koopt kan een vluchtelingenkindje één jaar lang op een veilige plek spelen. We willen toch allemaal dat alle kinderen in de wereld zorgeloos kunnen opgroeien, right?!

Zodat iedereen wel iéts naar zijn zin vindt hebben ze een enorm uitgebreide seizoenscollectie, van geschenkpakketjes tot holiday make up (verliefd op de star eyeliner!) tot setjes voor heren, ze hebben echt voor ieder wat wils. Nog een superleuke zijn hun bathbombs en bubbles die slechts €2 kosten, perfect om je lieve collega’s misschien cadeau te doen?

Naast de zalige kerstcollectie heeft The Body Shop ook dit jaar weer drie beauty adventskalenders op de markt gebracht. Eentje van €55, eentje van €85 en eentje van €99. Ik heb vorig jaar ook die van €55 ontvangen en het was echt een leuke om te hebben! In de duurdere modellen zitten er wat grotere producten maar naar mijn mening is de goedkoopste ook al superleuk, het gaat vooral om het plezier van het uitpakken, toch?

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *