Claudia Schiffer make up: golden packaging

Na vorige week op mijn Instagram stories jullie honest opinion te vragen, ontdekte ik dat 80% van jullie mijn blogposts liever in het Nederlands zouden lezen. Dus hier is ‘ie dan, mijn eerste poging tot een Nederlandstalige blog. En center of attention van deze post: de prachtige make-up van Claudia Schiffer voor Art Deco.

Het voelt nog wat onwennig, dit bloggen in mijn eigen taal na twee jaar Engels gebabbel, maar I’ll get used to it, right? Helemaal Nederlandstalig zal ik nooit schrijven want, let’s be honest, Engels klinkt vaak wel cooler. Maar laten we het proberen – we zien wel wat jullie, en ook ikzelf, het leukst vinden!

Nu verder naar de ster van de dag, de eerste make up collectie van een van de bekendste modellen ter wereld, de prachtige Claudia Schiffer. Gezien zij urenlang in de visagie stoel heeft gezeten kent zij alle ins en outs voor de perfecte make up collectie. Dus Art Deco en Claudia sloegen de handen in elkaar om een unieke collectie te lanceren en het resultaat is prachtig!

De collectie is simpel maar adembenemend. Nothing too special qua make up maar wél in een prachtig ontwerp. De packaging van deze collectie is subliem, ik zou hiervoor alleen al een kaptafel kopen zodat ik deze producten aan iedereen kon tonen.

De collectie bevat alle musthaves voor een vrouw die van nét dat tikkeltje meer houdt dan een laagje foundation en wat mascara. Lippenstift, oogschaduw, contouring powder, nagellak en mijn favoriet – een highlighter die lijkt op een nagellak. Ja écht. Het nagellakborsteltje kan je gebruiken om het aan te brengen, en nadien kan je het met je vingers zelf verder blenden.

Ben jij ook benieuwd naar de collectie? Je kan hier de handelaars vinden die Art Deco verkopen.

With love,

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *