Warm yourself during the winter cold with this secret recipe!

We all know the struggles of winter. Always having cold feet, feeling tired or missing that energy you have during summer. My mom has an all-natural and absolute award-winning solution for this: milk with honey and cinnamon. It is said that this combination can cure your winter blues in a second!

We kennen allemaal de problemen van de winter. Altijd koude voeten hebben, je moet voelen of de energie missien die je tijdens de zomer voelt. Mijn mama heeft een natuurlijk en absoluut geniaal middeltje hiervoor: melk met honing & kaneel. Er wordt beweerd dat dit recept je winter blues in een second kan genezen!

The health benefits of milk are all known to us. They deliver important vitamins like B2 & B12, calcium and proteins. Combine this with honey, which is a natural antibiotic, and you’ll get a natural and healthy recipe. Cinnamon in the end gives your body extra energy. The combination of these three natural ingredients can cure you from those winter blues you are feeling at the moment!

De voordelen van melk zijn ons allemaal bekend. Ze geven ons belangrijke vitaminen zoals B2&B12, calcium en eiwitten. Wanneer je dit combineert met honing, een natuurlijk antibioticum, krijg je een natuurlijk en gezond recept. Voeg hier dan nog kaneel aan toe om je lichaam een extra energie boost te geven et voilà: je hebt een middeltje dat je meteen van je winter blues verlost!

You can drink this recipe to calm yourself after a busy day or to warm your body when you’ve been outside in the cold for a long time. I’d say, try it yourself and let me know what you think, I’m so curious about your opinion!

Je kan dit recept drinken om te ontstressen na een drukke dag of om je lichaam op te warmen nadat je een hele tijd in de koud hebt gestaan. Ik zou zeggen, probeer het zelf eens en laat me weten wat je denkt, ik ben erg benieuwd naar je bevindingen!

Big kiss,

naam2

 

You may also like

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *